Hodnocení obchodu

4,9 164 hodnocení
Přidat hodnocení
5
157x
4
4x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.1.2022
+ Výborná komunikace
+ rychlost

Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 7.1.2022
Rychlé dodání, výborná vína
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, Jaroslavo, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 2.1.2022
+ Kvalitní vína
+ Rychlé a bezproblémové dodání
+ Ochotné a fundované rady p.Černína
- Nakupuji zde opakovaně a zatím jsem žádnou nevýhodu nezaznamenala :-)

Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 24.12.2021
ok
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, Libore, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 17.12.2021
Obchod super, rychlé dodání, kvalitní víno za dobrou cenu, milý přístup
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo a jsme rádi, že jste byli spokojeni také s naším rozvozem :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 3.12.2021
+ rychlé dodání
+ cena
- neznámo

doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 26.11.2021
Obchod má velký výběr kvalitních vín. Doporučujeme
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 22.11.2021
Skvělý výběr, docela rozumné ce5
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 18.11.2021
Objednávka vytvořena 11.11, a do dnes tj. do 18.11. žádná zásilka nedorazila :-(.Nemíním čekat na zásilku, jako by jela snad z Madagaskaru.....cena za doručení 159,-Kč!!!!
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, mrzí nás, že jste nebyl s vaším nákupem spokojený. Celé vysvětlení vaší situace jsme Vám zasílali na váš e-amil. Vaši objednávku jsme prověřovali a byla Vám doručena 18. 11., kdy jste ji přijal, za což Vám ještě jednou děkujeme. Bohužel vaše objednávka byla o cca 3 dny opožděna u dopravce, protože v danou chvíli nám a i většině e-shopů odcházela všechna naobjednaná svatomartinská vína u kterých byl velký tlak aby byla doručena včas. Z tohoto důvodu bohužel docházelo ke zpoždění při přijímání do dopravy, protože z objemových důvodů kurýři nestíhali zásilky odvážet. Protože si Vás jako zákazníka velmi vážíme, tak jsme Vám chtěli nabídnout slevu na případný příští nákup. Veškeré informace naleznete v emailu. Děkuji a ještě jednou se omlouvám za komplikace, S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 8.11.2021
Spolehlivý obchod.
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše velmi milé hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 2.11.2021
Dle nabídky mělo být víno skladem. Opak je pravdou.
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, Jiří, děkujeme za vaši objednávku a vaše hodnocení. Mrzí nás, že jste s nákupem nebyl příliš spokojený a omlouváme se za delší dodací lhůtu u vašeho vybraného vína. Zakoupil jste si víno: Rulandské modré - JESUS | 2015 | výběr z bobulí | Vinařství Krist. Veškerá naše vína, kde uvádíme dostupnost jako skladem, máme fyzicky na našem skladě, ale z důvodu toho abychom mohli nabídnout dobrou cenu na trhu, tak musíme mít naše zásoby zefektivněné tak, aby byly dostupné vždy pro běžnou objednávku a zbytečně jsme neměli přespříliš lahví skladem, které se prodávají velmi pomalu. Informaci v obdobném znění také zasíláme v potvrzovacím e-mailu. Jelikož se nejedná o úplně běžné víno, tak jsme v době vaší objednávky měli skladem 5ks, které nám stačí na pokrytí běžné objednávky u tohoto druhu vína. Po přijetí vaší objednávky jsme Vás informovali s tím, že bohužel požadované množství skladem již nemáme a bude odesláno cca za 5 pracovních dnů. Dále jsme se Vás ptali zda s tímto termínem souhlasíte, ale jelikož jsme bohužel neobdrželi vaši odpověď, tak jsme to brali tak, že na doskladnění plného počtu vyčkáte. Jelikož jste toto víno již v minulosti objednával, tak se budeme snažit abychom pro příště měli pro Vás dostatečnou zásobu :) S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 1.11.2021
Vše v naprostém pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše velmi milé hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 9.9.2021
Vše v pořádku ...
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, Vladimíre, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 4.9.2021
+ Vše proběhlo velice rychle.

Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, Hano, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 21.8.2021
vse OK
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, Libore, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 17.8.2021
Doporučuji všem.
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, Lukáši, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 30.7.2021
Doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, Lukáši, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 26.7.2021
+ rychlost doručení

Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše velmi milé hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 21.7.2021
Vše v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, Vladimíre, moc děkujeme za vaše hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz
Avatar autora | 20.7.2021
+ Vše rychle dodano

Avatar autora (Administrátor) 21.5.2022
Hezký den, vážený zákazníku, moc děkujeme za vaše velmi milé hodnocení které nás potěšilo :) Budeme se snažit aby Vám vaše spokojenost s námi zůstala i nadále. S pozdravem Jakub Černín Pojďnavíno.cz

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 166